Bubbelbad, hot tub of spa, één pot nat?

Sommige mensen vragen zich af of er een verschil is tussen een hot tub, whirlpool, bubbelbad of spa. Het antwoord daarop is zeer simpel: er is geen verschil. Het zijn allemaal verwarmde baden die met behulp van waterstralen of bubbels een ontspannend effect willen creëren. Een naam als whirlpool of jacuzzi is eigenlijk een merknaam die gebruikt wordt als soortnaam. Dit wil zeggen dat een leverancier die een bubbelbad op de markt brengt, het product niet onder de noemer whirlpool of jacuzzi mag verkopen.

 

Relaxen met een HotSpring spa

Bij een HotSpring gebruiken we de term spa omdat deze geen merknaam is. Toch is het duidelijk dat het gaat om een wellness ervaring, waar relaxeren op de eerste plaats staat. Tof weetje: SPA staat voor Sanus Per Aquam, wat letterlijk ‘gezond door water’ wilt zeggen. Een hot tub van HotSpring is daarenboven pas een spa als wij die op uw persoonlijke wensen kunnen laten aansluiten. Daarom zijn we niet bang om te investeren in ‘onzichtbare’ functies waarmee de kwaliteit, prestaties en uw veiligheid gegarandeerd worden in elk bubbelbad. HotSpring zorgt er dus voor dat u perfect kan ontspannen na een zware dag werken.

 

Masseer al uw spieren met een spa

Wie een bubbelbad, spa, hot tub of whirlpool kopen wil, heeft verschillende mogelijkheden. Zo kan men een spa kopen die alleen maar met bubbels werkt, een die alleen maar op waterstralen werkt, of een die de twee combineert. 

Een HotSpring heeft alleen maar waterstralen. De verschillende jets zorgen ervoor dat al uw spieren gemasseerd worden, zodat u helemaal ontspannen bent na een sessie in uw spa. U kan de spuitmonden van de HotSpring spa’s trouwens richten naar de plaatsen die u wilt, zo personaliseert u de massage in uw spa helemaal!