Auroom Design Sauna's

Auroom is een geheel nieuw merk van Thermory.
Download de catalogus

Met Auroom koppelt deze bekende fabrikant moderne oplossingen, jarenlange ervaring en noordse saunatradities aan een Europees topdesign.

Maak kennis met Auroom
De Esten en de Finnen zijn elkaars buren en verwanten. De sauna is voor deze volken dan ook een gedeelde en oeroude liefde. Een van de oorzaken daarvan is ongetwijfeld het klimaat, waarin koude en donkere winters worden afgewisseld door warme en lichte zomers. Bovendien is Estland een van bosrijkste landen ter wereld en kunnen de Esten uitstekend met hout overweg. Het is dan ook logisch dat de Auroom, een sauna waaraan niets overbodig is, juist in Estland het licht zag. Deze sauna bestaat uit niets anders dan echt hout, stijlvolle oplossingen en elegant design! Een werkelijk gouden combinatie vol schoonheid, beleving en magie.

Alles staat in functie van de klant
Deze sauna staat volledig ten dienste van de klant. Alle techniek is afkomstig van toonaangevende Europese fabrikanten en dankzij moderne bevestigingsoplossingen is de Auroom gemakkelijk te plaatsen. De sauna’s passen in de slaapkamer, de badkamer, een hotelkamer, een hotel, een fitness centrum of een wellness rumte. Overal dus. Ben je op zoek naar een sauna die de show steelt? Weet dan dat je een Auroom dankzij de fraai beklede buitenmuren zelfs midden in een ruimte kan plaatsen. Daar springt zijn zelfverzekerde stijl extra in het oog en komt de gouden uitstraling perfect tot zijn recht.

Volledig aan te passen aan uw smaak
Auroom sauna's hebben een aantal standaard ontwerpen maar daarnaast worden de sauna’s ook volledig op maat gemaakt volgens uw wensen. U kunt ook kiezen voor speciaal ontworpen verlichting. Zo heb je als klant de mogelijkheid om de look en feel van je saunaruimte volledig aan te laten sluiten bij je persoonlijke smaak. Het resultaat is een lust voor het oog, een genot voor het lichaam en rust voor de geest. Met Auroom tilt Thermory wellness naar een hoger niveau, waarbij de rust van de duizendjarige oerbossen en een eigentijds topdesign elkaar de hand geven. Het maakt van elk ogenblik dat je doorbrengt in de sauna een werkelijk gouden moment.
Auroom Libera – vrijheid, lichtheid, modulariteit
De Auroom Libera gaat op magnifieke wijze op in ruimte. In de sauna geeft het verticale wandprofiel met zijn geprononceerde reliëf je een gevoel van lichtheid en vrijheid. De Auroom Libera biedt ook de unieke mogelijkheid om de ruimte om je heen vorm te geven: de binnenwand van de sauna kan naar buiten worden doorgetrokken. De glazen voorwand maakt de overgang vrijwel onzichtbaar, zodat de binnen- en de buitenruimte één geheel van wellness vormen.


Auroom Nativa – eenvoud, rationaliteit, rust
De Auroom Nativa betovert met haar eenvoud en rationaliteit. Haar kroonjuweel is het horizontale wandprofiel met geprononceerd reliëf. De Auroom Nativa is ontworpen om zoveel mogelijk rust te geven en in deze sauna geniet je van een veilig en knus gevoel.


Auroom Lumina – intelligent ontwerp, sensualiteit, harmonie

Het uiterst doordachte design van de Auroom Lumina is tegelijkertijd uiterst eenvoudig en praktisch. Met een bekleding van brede planken en daarmee contrasterende tussenstroken is dit ongelofelijk stijlvolle model een lust voor het oog en een sensuele ervaring voor lichaam en geest. De Auroom Lumina is een sauna waarin alle details met elkaar in harmonie leven.

Auroom Electra - strak en charmant

Unique Electa verleidt iedereen met zijn strakke en heldere uiterlijk, en levert tegelijkertijd de perfecte hoeveelheid charmante verfijning. De strakke en Scandinavische Electa behoort tot de elite. Een ontwerp waarin korte wandelementen van verschillende breedtes speelse schaduwen werpen om een karakteristieke kinetische illusie te creëren. Het vormt een elegant patroon dat noch levendig noch agressief is. Perfect gedimde verlichting maakt het comfortabel, en het volledig glazen front zorgt voor ruimtelijkheid. Het is een sauna waarin de ogen kunnen rusten, de ziel tevreden is en de stemming wordt opgetild.

Auroom Familia
Familia is een klassieke sauna met verticale wandpanelen, een prachtig bewerkte houten voorzijde en een glazen deur. Deze sauna is universeel en pretentieloos; de perfecte plek om uit te rusten. De minimalistische stijl, gezellige, gedempte verlichting en gesloten voorkant zorgen voor een echt geruststellende sfeer binnenin. Dit is Familia, vertrouwd en waar als een oude vriend. Een eenvoudige sauna bedoeld voor veilige en rustige recreatie.
Auroom Varia

Varia is een elegant maar praktisch hoekmodel dat opvalt door het originele verticale lichtschema dat in de muren is ingebouwd. Auroom Varia is een flexibel en praktisch hoekmodel. Deze sauna heeft een zeer creatief, mooi lichtschema en een zorgvuldig ontworpen interieur, waardoor het de ideale plek is om te verjongen. De kruislings opgestelde bankplanken en minimalistische kachelbescherming geven de kleine saunaruimte een luchtige en ruimtelijke toets.
 Auroom Irradia
Een spectaculaire sauna met gedurfde looks waarbij je lichaam wordt verwarmd door infrarood technologie en je ogen worden verwend door het eigentijdse design. Eén blik op Irradia onthult de discrete harmonie van hout en glas. Door die twee materialen vakkundig te combineren, hebben we een semi-transparante voorkant bereikt, die zowel onthullend als verhullend is. Enerzijds weerspiegelt de naam de belangrijkste eigenschap van Irradia - infraroodstralen. En aan de andere kant verwijst de naam naar het moedige en stralende ontwerp. Dankzij de infraroodtechnologie kunt u gemakkelijker ademen omdat het u van binnen naar buiten zachtjes opwarmt, terwijl de lucht in de cabine aangenaam mild blijft.Zoals u ziet zijn Auroom sauna's stuk voor stuk mooie ontwerpen maar nagenoeg alles wat u kunt bedenken is mogelijk. 

Wij helpen u graag om tot het ontwerp te komen van uw dromen!

 

Productie Auroomsauna's